Δωρεάν Αποστολή
με αγορές άνω των 40€

Τρόποι Αγοράς

1. ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τη χρήση Χρεωστικής ή Πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Οι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι: Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, American Express, JCB, Bancontact όλων των Τραπεζών καθώς και της Viva Wallet.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της αγοράς σας, το προϊόν ή τα προϊόντα της επιλογής σας θα αποσταλούν στα στοιχεία που δηλώσατε στη σχετική φόρμα του aloemarket.gr κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Tο κόστος αποστολής για παράδοση της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα για Αγορές άνω των 40€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για Αγορές με αξία χαμηλότερη των 40€ το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας είναι 2€ για παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

2. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Παραγγελία Αντικαταβολής μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

– είτε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της σχετικής φόρμας συμπλήρωσης των στοιχείων σας, κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μέσω του aloemarket.gr

– είτε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ επικοινωνώντας στο 2311 29 89 08 (Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 έως 21:00) δίνοντας τα πλήρη στοιχεία σας για την παράδοση της `παραγγελίας σας στο χώρο που θα υποδείξετε.

Η παράδοση πραγματοποιείται μέσω συνεργαζόμενης εταιρίας Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής.

 Tο κόστος αποστολής για παράδοση της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα για Αγορές άνω των 40€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για Αγορές με αξία χαμηλότερη των 40€ το κόστος της Αντικαταβολής είναι € για παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

3. ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΩ E-BANKING

Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2311 29 89 08 (Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 έως 21:00) και μόλις ενημερωθείτε από την εταιρία μας ότι η παραγγελία σας είναι σε διαδικασία υλοποίησης, τότε πραγματοποιείτε την κατάθεση  ή την μεταφορά της αξίας των αγορών σας στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας, με Αιτιολογία το ονοματεπώνυμό που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Έπειτα από την εμφάνιση του ποσού της αγοράς σας, το προϊόν ή τα προϊόντα της επιλογής σας θα αποσταλούν στα στοιχεία που δηλώσατε κατά την τηλεφωνικής σας επικοινωνία με την εταιρία μας.

Ο Τραπεζικός Λογαριασμός της εταιρίας μας για την κατάθεση σας, είναι ο εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0060 01 0200749314

IBAN: GR2402600600000010200749314

Δικαιούχος Λογαριασμού : TELEVITA ΙΚΕ

 Tο κόστος αποστολής για παράδοση της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα για Αγορές άνω των 40€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για Αγορές με αξία χαμηλότερη των 40€ το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας είναι 2€ για παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

>