Δωρεάν Αποστολή
με αγορές άνω των 40€

Πόσιμη Αλόη και Φράουλα: Η φυσική τόνωση της καρδιάς

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να τις προτιμά για την εξαιρετική τους γεύση, κρύβουν όμως και πολλά ευεργετικά «μυστικά» για τον οργανισμό και δη για την καρδιά, που δεν είναι ευρέως γνωστά. Ο λόγος για τις φράουλες, που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, αποτελώντας φυσικό σύμμαχο για την καρδιά.

Το ελκυστικό -και λόγω χρώματος- φρούτο περιέχει αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή, τα οποία εμποδίζουν την αύξηση της κακής χοληστερίνης, που είναι συνήθως «ένοχη» για το βούλωμα των αρτηριών, με συνακόλουθες καρδιακές δυσλειτουργίες. Η μεγάλη περιεκτικότητα της φράουλας σε φαινόλες, σε συνδυασμό με τις βιταμίνες A και C, της προσδίδουν αντιοξειδωτικές και ευεργετικές για την καρδιά ιδιότητες. Άλλωστε, το πλήθος των βιταμινών που περιέχουν οι φράουλες, όπως είναι οι B1, B2, B3, B6, A, K και η βιταμίνη E, αποτελεί μια εξαιρετική «φαρέτρα όπλων» κατά πολλών ασθενειών.

Οι φράουλες όμως βοηθούν και στην απώλεια βάρους, παράγοντας που παίζει μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων. Άλλωστε, μια κούπα φράουλες περιέχει μόνο 53 θερμίδες. Οι δε φυτικές τους ίνες δημιουργούν αίσθημα κορεσμού για περισσότερη ώρα, με αποτέλεσμα, όταν οι φράουλες καταναλώνονται πριν από το κυρίως γεύμα, να τρώμε λιγότερο.

Επίσης λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας τους σε κάλιο και μαγνήσιο συμβάλλουν στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, ενός ακόμα «ένοχου» παράγοντα για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Όλες αυτές οι ιδιότητες της φράουλας «παντρεύονται» ιδανικά με την πολύτιμη για την υγεία αλόη σε ένα προϊόν, στον βιολογικό χυμό αλόης με φράουλα της Kaloe. Τα θρεπτικά συστατικά της φράουλας συνδυάζονται αρμονικά με αυτά της αλόης, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη της σε πολλά μέτωπα και δη σε αυτό της καρδιάς. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί πως τα άλατα ισοκιτρικού ασβεστίου που περιέχει η αλόη βοηθούν τα άτομα που υποφέρουν από καρδιακά νοσήματα ή έχουν οικογενειακό ιστορικό καρδιακών νοσημάτων. Το δε μαγνήσιο της αλόης βοηθά στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς.

Γι’ αυτό για δυνατή καρδιά επιλέγουμε Kaloe Gel Αλόης-Φράουλα.

>